НАГРАДИ                   УЧИЛИЩЕН ПРАВИЛНИК                     КОНТАКТИ                     ПРОЕКТИ                     ВРЪЗКИ
ИСТОРИЯ                СПЕЦИАЛНОСТИ                                      ПРИЕМ                  ГАЛЕРИЯ
2011 artschool-varna.com
  НАЦИОНАЛНО УЧИЛИЩЕ ПО ИЗКУСТВАТА
     „Добри Христов” -  град Варна
13. 09. 2011 г.
Галерия "Партер" на БКИ "Дом Витгенщайн"

Откриване на изложбата "МЛАДИ ТАЛАНТИ". Свои творби представят учениците от специалност "Изящни изкуства" от Националното училище по изкуствата "Добри Христов" - Варна.

Началото на специалността "Изящни изкуства" в Национално училище по изкуствата "Добри Христов" - Варна е поставено през 1992 г. Изминалите деветнадесет години доказват, че си струват усилията да се обучават и възпитават млади художници. А те, от своя страна, да доказват своите възможности пред публика на традиционни годишни, дипломни изложби и конкурсни. Спечелените награди от национални и международни изложби и конкурси са доказателство за това, че в Националното училище по изкуствата учат даровити и талантливи деца.
В изложбата могат да се видят оригинални като поглед към света и зрели като интерпретация творби. Разнообразни като теми и сюжети, и като пластични постижения, живописните платна, графики, скулптури и колажи са доказателство за талант и професионални натрупвания.

Времетраене на изложбата: 13.09. - 28.09.2011 г.повече информация